Over li-Z architectuur

Hoi, mijn naam is Lisette Jacobs, oprichtster van li-Z architectuur. Bij li-Z architectuur staat het samenspel tussen opdrachtgever en architect centraal. Wensen worden omgezet in daadwerkelijke fijne plekken. Met li-Z architectuur help ik mensen aan een mooie plek waarvan ze achteraf zeggen: ‘Wauw, dit is gaaf. Dit is wat we wilden, maar nooit zelf hadden kunnen bedenken.’

Ik bedenk en ontwerp, met een heel persoonlijke aanpak, veel maatwerk, een neus voor puurheid en bij voorkeur zo duurzaam mogelijk. Mijn ontwerpen komen met zorg en aandacht, liefde en passie voor ontwerp, opdrachtgever en de natuur tot stand.

Mijn ontwerpen kenmerken zich door: PUUR | PERSOONLIJK | MAATWERK | SAMENSPEL | DUURZAAMHEID

HET ONTWERP

Met zowel nieuwbouw als met aanpassingen in bestaande bouw, houd ik mij bezig. Mijn opdrachtgevers hebben eigen wensen en inbreng; een heel belangrijk en mooi uitgangspunt vind ik dat. Samen bouwen aan een ontwerp is één van de kenmerken in mijn werk. Aanpassingen tijdens het hele proces zijn voor mij nooit een probleem, als het esthetisch maar klopt en past bij de mensen die er in leven. En niet te vergeten dat het past in de omgeving. De verbinding tussen binnen en buiten is onlosmakelijk verbonden met mijn ontwerpen.

OVER LISETTE

In 2004 studeer ik af als architect aan de Academie voor Bouwkunst in Arnhem. Ruim 10 jaar werk ik aan zeer uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers via diverse architecten- bureaus. Sinds 2009 werk ik met li-Z architectuur aan maatwerk-ontwerpen voor opdrachtgevers. Als lid van welstandscommissies let ik vooral op wat esthetisch passend is. Op de Academie voor Bouwkunst en de HAN, waar ik zelf de opleidingen volgde, begeleid ik sinds 3 jaar architecten-in-de- dop bij hun lopende projecten. Een hele verrijkende bezigheid.